0522-471703

Wij zijn telefonisch
bereikbaar!

Info@hofmanruinen.nl

Wij zijn bereikbaar
via de mail!

Home » Assortiment

Assortiment

Huisdieren

Paarden

Boerderij dieren

Tuin

Divers

Vuurwerk

Huisdieren

Paarden

Vee

Tuin

Divers

Vuurwerk

Ons assortiment

Wij leveren zowel aan de agrariër, als aan de particulier. Naast ons hoofdproduct, de vele soorten diervoeders en vele dierbenodigdheden, vindt u bij ons ook alles op het gebied van tuinieren. 

Ook voor werkkleding en reinigingsmiddelen kunt u bij ons terecht. Verder hebben wij ook vele seizoenartikelen zoals in de winter bijvoorbeeld strooizout en vogelwintervoer en rond de jaarwisseling vuurwerk.

Huisdieren

Op onze dierenafdeling vindt u alles voor uw hond, kat, vogels en knaagdieren.

Wij verkopen voedingen van hoge kwaliteit, zowel droogvoer als diepvriesvoeding voor hond en kat, o.a. de volgende merken: 

Naast voeding verkopen wij ook dierbenodigdheden zoals riemen, manden, borstels, kauwartikelen en verzorgingsproducten, vlooien/teken en ontwormingsmiddelen.

Voor vogels en knaagdieren hebben wij ook een ruim assortiment zowel in  groot- als in klein verpakking tegen een betaalbare prijs.

Onder andere de volgende merken:

Paarden

Elke paardenliefhebber wil het beste voor zijn paard of pony. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat niet alle paarden dezelfde voedingsbehoefte hebben verkopen we een groot assortiment voeders:

Daarnaast hebben we granen, zemelen, diverse soorten ruwvoeders en wortelen op voorraad. Voor het schoon houden van de stal hebben we verschillende soorten strooisels zoals houtvezel, vlas, koolzaadstro, hennepstrooisel en gehakseld stro.

Boerderijdieren

Voor koeien, varkens, geiten, schapen, alpaca’s, kippen, sierhoenders en  eenden, hebben we een groot assortiment voeders en benodigdheden.

Daarnaast hebben we verschillende soorten likstenen, voederblokken en ruwvoeders. Ook verkopen we verzorgingsproducten en benodigdheden zoals voerbakken, drinkflessen, warmtelampen, afrasteringsmateriaal etc.

Tuinbenodigdheden

Wij verkopen een ruim assortiment tuingereedschap, kleding en schoeisel voor hobbymatig en professioneel gebruik in de tuin, op het erf en in de stal. In het seizoen hebben we pootgoed en groenteplanten voor de moestuin. Zomerbloeiers en vaste planten voor de siertuin. En natuurlijk vele soorten zaaizaden!


Daarnaast hebben we een groot assortiment organische en minerale meststoffen, kalk,  bodemverbeteraars zoals koemest, vivimus, tuinturf, compost en potgrond.

Verder in het assortiment, nog diverse gewasbeschermingsmiddelen en bestrijdingsmiddelen voor hobby tuinieren.

Divers

Naast alles op tuin en dier gebied hebben we ook nog de volgende artikelen in ons assortiment:

Vuurwerk

Vuurwerkmania is een eigenzinnige formule met extreme producten met krankzinnige prijzen.

Vuurwerkmania bevat alle ingrediënten die het nodig heeft: ruigheid, emotie, spektakel, innovatie, design en een verwoestend tempo!

Bestel hier je vuurwerk: Vuurwerkmania Ruinen