0522-471703

Wij zijn telefonisch
bereikbaar!

Info@hofmanruinen.nl

Wij zijn bereikbaar
via de mail!

Home » Over ons

Over ons

Wist je dat?

Voor de opslag van onze spullen werd allereerst een kippenhok gebruikt! Dit kippenhok heette "De Zingende Kip".

Wist je dat?

Hofman een familiebedrijf is! Vader Jan Hofman startte de zaak en zijn zoon Jan-Roelof is er later bijgekomen!

Contact

Heb je een vraag en/of een opmerking? Neem dan gerust contact met ons op!

"Uw groene vakwinkel sinds 1962"

De Zingende Kip

In 1962 is mijn vader Jan Hofman begonnen met de gelijknamige zaak “Hofman” vanuit zijn ouderlijk huis, Voor de Broeken 19 in Ruinen. Als eerste opslagruimte werd het kippenhok “De zingende kip” gebruikt. Het assortiment bestond voornamelijk uit veevoer wat in zak- en bulkgoed werd verkocht.

Vijf jaar later, in 1967, is “Hofman” verhuisd naar de Munnekenweg 6. De zaak zit nu op een steenworp afstand van de Brink en het assortiment werd uitgebreid met meststoffen en enkele zakken honden- en kattenvoer.

Ik ben  in 1995 bij mijn vader in de zaak komen werken. In het bezit van het diploma “Erkend vakhandel diergeneesmiddelen” en het textielbrevet, hebben wij een nieuwe start gemaakt. Eén jaar later is er dan ook een nieuwe opslagloods gebouwd en daar zijn we tot op de dag van vandaag gevestigd!

Ons team

Vol enthousiasme en met een gedegen team staan wij voor u klaar! Wij hebben een uitgebreid assortiment, geven deskundig advies, zijn gemakkelijk te bereiken en hanteren scherpe prijzen.

Vandaag de dag is het assortiment enorm gegroeid en naast paarden- en veevoer is er ook alles op het gebied van strooisels, huisdieren, tuinartikelen, werkkleding, schoeisel en vuurwerk.

Het credo uit 1962 staat nog steeds: Kwaliteit, service en scherpe prijzen. Kom gerust met eigen ogen kijken.